top of page

URKRAFT

LIVETS FUNDAMENT

Kom tættere på naturen og lær din krop bedre at kende. 
Vi laver halvdagsture, heldagsture, weekendture og foredrag.

Vi tilpasser det individuelt til hver målgruppe.

Læs mere herunder

Urkraft logo 2.jpg

Emil og Benny har arbejdet sammen siden 2017 i Svendborg Kommunes tilbud “Vildmænd”, som hhv. naturvejleder og koordinator/kropsterapeut. Benny stoppede som koordinator med udgangen af 2019, men er stadig tilknyttet Vildmænd som konsulent.
 

Vildmænd handler om at bringe mænd tættere på naturen og på sig selv igen efter en livskrise. Vildmænd har været en stor succes og mange mænd har været igennem kurset.

Mange af elementerne fra Vildmænd og en masse nye ting vil Emil og Benny gerne brede endnu mere ud til befolkningen. Derfor blev Urkraft til i 2019.

Emil og Benny brænder for det de laver - om det er historier om dyr, planter eller viden om hvordan vores krop hænger sammen, så bliver det altid leveret med engagement og indlevelse til både børn og voksne.

Vi har igennem flere år arbejdet med naturformidling, teambuilding, naturterapi, lege og fysisk træning.
Vi kombinerer alt dette til en uforglemmelig dag, hvor din skole, familie eller arbejdsplads kommer tættere på naturen og den indre urkraft, som ligger i os alle”

 

Urkraft tilbyder og tilpasser ture til alle målgrupper.
Det kunne f.eks. være et halvdagsarrangement, hvor deltagerne får en smagsprøve på hvad naturen kan give os alle.
Der laves bål, teambuildingøvelser og kigges nærmere på naturens fantastiske skabninger. Alt sammen krydret med åndedrætsøvelser og lege. Vi starter og slutter naturligvis ved bålet.
Deltagerne kommer tættere på sig selv som mennesker, men i den grad også tættere på naturen omkring os.

Urkraft laver også foredrag:

Vi elsker at komme ud og fortælle om vores erfaringer med naturen som behandler. Vi fortæller hvorfor flere og flere mennesker får stress og angst og hvordan vi så kan være at passe bedre på os selv.
Og så skal man selvfølgelig lære hvad der er det helt særlige ved en lækat, og meget mere....”

Emil Sanderhoff

Naturvejleder, lærer og overlevelsesekspert

Er uddannet lærer fra den Frie Lærerskole. Han har arbejdet som naturformidler i en årrække på Naturama, og har herigennem opnået naturvejlederuddannelsen. Han er en formidabel fortæller, som altid formår at tryllebinde sit publikum med sine medrivende fortællinger om natur og dyr. Netop derfor er han også et populært indslag i Go’morgen Danmark på TV2, som han ofte gæster, når naturrelaterede emner skal drøftes. Interessen for naturen har han haft fra barnsben af, og han besidder en kæmpe viden om den og alle arterne i den.

Benny Eis Petersen

Kropsterapeut, Åndedrætsekspert og coach

Er uddannet ergoterapeut, coach, åndedrætsinstruktør og kropsterapeut. Han har en bred erfaring ift. at behandle og coache alle slags mennesker og problemstillinger. Han har arbejdet i psykiatrien i København en årrække, men har siden 2012 slået sine folder i Svendborg og har bl.a. været koordinator for Vildmænd i 3 år. Han har siden 2012 haft egen klinik, hvor han til dagligt behandler folk med alle slags udfordringer. Benny er kropsnørden i Urkraft og elsker at koble krop og psyke sammen.

bottom of page