top of page

OM MIG

  • Facebook
  • Instagram

Her har du mulighed for at læse om hvad jeg laver og hvorfor jeg laver det. Jeg brænder for det jeg laver og kommer aldrig til at lave andet. Det giver så god mening at arbejde med mennesker på denne måde. 

Hvad brænder jeg for?

Helt overordnet brænder jeg for at skabe mere fysisk og mental sundhed hos alle!

Klinikarbejde

Mit primære arbejde er det daglige klinikarbejde med alle mine klienter. Det er her jeg virkelig kan se, hvor meget kropsterapi kan rykke for den enkelte.

Jeg elsker mit arbejde på klinikken – elsker mødet med nye mennesker og elsker at sende glade klienter ud ad døren igen.
Jeg sætter en stor ære i, at hver eneste klient skal føle at de er den vigtigste – lige nu – lige der på briksen. Kun på den måde kan der skabes den tillid der skal til, for at et menneske kan give slip. Hvis der er mistillid og utryghed fastholdes spændingerne og krop og sind kan ikke slippe.


Firmaaftaler

Vi tilbringer en stor del af vores vågne tid på vores arbejde. Det betyder mindre fokus på kroppen, mindre fokus på åndedræt og mindre fokus på os selv.
Medarbejdersundhed giver færre sygedage for virksomheden og skaber større glæde og effektivitet. Jeg holder meget af at komme ud til virksomheder og holde foredrag om kroppen og om hvordan vi med simple redskaber i hverdagen kan få det bedre – og undgå sygedage. Foredragene har altid et praktisk element – ganske enkelt fordi vi skal prøve tingene, før vi forstår dem.

Tag endelig kontakt til mig hvis du tror at din arbejdsplads kan have brug for mere sundhed.

Workshop / Retreats

Der er større og større efterspørgsel på workshops og retreats. Det er her man kan komme i dybden med kroppen, åndedrættet og det mentale arbejde.
Jeg afholder løbende workshops og retreats – typisk med samarbejdspartnere.

Synergien der kan skabes når flere faggrupper går mod samme mål, skaber vilde resultater.

Jeg er altid nysgerrig for nye samarbejder, fordi vi kan så meget mere fedt, når vi gør det sammen. Går du rundt med nogle gode ideer til at lave noget godt sundhedsarbejde, må du meget gerne invitere mig til et uforpligtende kaffemøde.

Benny Eis

Benny Eis Petersen

Født 1979

Bor i Rantzausminde, Svendborg med mine 2 børn og min kæreste Line

Benny og Stig Severinsen

Stig Severinsen / Benny Eis (og Bøf)

Vejle 2019

Uddannelse:

2008: Professionsbachelor Ergoterapi (København)

2011: Body SDS Kropsterapeut (København)

2014: Systemisk Coachuddannelse (Svendborg)

2019: Certified Breatheology Instructor (Vejle) se mere her

 

Erhvervserfaring:

2011 - nu: Selvstændig og ejer af KropsterapeutenFyn (Svendborg)

2008 – 2011: Ergoterapeut Distriktspsykiatrien Bispebjerg/Brønshøj (København)

2011 – 2019: Ansættelse Svendborg Kommune

  • Projektmedarbejder, Rygestopkonsulent

  • Koordinator Vildmænd

2019 - nu: Medejer af Urkraft – Natur, åndedræt, fællesskab og bål
(sammen med Emil Sanderhoff) Se mere her

Hvad kommer jeg med?

Min rejse tog sin begyndelse i 2004 hvor jeg startede på min professionbachelor i ergoterapi. 3½ år senere fik jeg beviset i hus.
Umiddelbart herefter sprang jeg ud i næste lange tur - Body SDS-uddannelsen. Jeg startede i 2008 og var færdig 3 år efter.

 

I disse år blev der fyldt en masse viden på inden for: Anatomi, fysiologi, psykologi, træning, genoptræning, massageteknikker, frigørelse, organlære, samtaleterapi, åndedræt, zoneterapi, akupressur m.m.

Jeg har arbejdet som behandler og haft mine egne klienter siden 2008. Erfaring kommer med øvelse, og jeg har været så heldig at få lov til at øve mig på rigtig mange forskellige mennesker gennem årene. Jeg har haft gode lærere og været så heldig at nå at møde og lære af den bedste af dem alle; Ole Kåre Føli.

"Man bliver aldrig ”færdig” med at

lære som kropsterapeut.

Menneskekroppen rummer så mange lag,

at ét liv er for kort til at lære det hele"

For at understøtte min egen praksis sørger jeg for løbende efteruddannelse og videnssøgning. Jeg har taget en systemisk coachuddannelse i 2014. Erfaringerne herfra giver mig langt flere redskaber, når der skal spørges ind til mine klienters ønsker og drømme.

I 2019 tog jeg en uddannelse som instruktør ved Breatheology. Uddannelsen gav mig yderligere kompetencer og indsigt i hvor kraftfuldt et redskab vores åndedræt kan være. Både når vi skal sænke stressniveauet, præstere fysisk og mentalt m.m.

 

Alle disse uddannelser og kurser har givet mig en ballast til at kunne yde det bedste for dig og hjælpe dig på rette vej med de ønsker du måtte have.

Jeg håber vi ses. Enten på klinikken, til en workshop, på din arbejdsplads eller til et spændende samarbejde.

De bedste hilsner

//Benny

bottom of page