top of page

WORKSHOP
FOREDRAG

  • Facebook
  • Instagram

Foredrag og workshops er en hurtig og effektiv måde at formidle gode og sunde budskaber. Mine foredrag og workshops handler naturligvis om kroppen, om hvordan den reagerer når vi presser den og når vi er gode ved den. Omdrejningspunktet for både foredrag og workshop er kropsterapi og vejrtrækning. Der er foredrag og workshops for alle, der typisk foregår på klinikken. Og der er foredrag og workshops for virksomheder der naturligvis foregår der hvor det ønskes.

Behandling

Foredrag

Der afholdes løbende foredrag på klinikken, hvor der typisk er deltagelse af en anden faggruppe eller behandler. Fælles er at der vil være fokus på krop, sundhed og åndedræt. Der vil typisk være et tema for foredraget, eks. stress, kost, blodtryk m.m.
Foredrag vil blive lagt op på forsiden på denne hjemmeside og på Facebooksiden

Virksomheder og institutioner kan booke foredrag hvis der ønskes mere opmærksomhed på medarbejdersundhed. Temaet planlægger vi  i fællesskab. Et foredrag vil typisk vare 30-60 minutter. Hvis I ønsker at høre mere om foredrag kan jeg kontaktes på telefon eller mail.
Foredrag kan også kombineres med en mere praktisk del. Læs videre under "Workshops"

Workshops

Workshops vil ligesom foredrag afholdes flere gange i løbet af året. Målet med mine workshops er, at deltagerne får en øget kropsforståelse, bliver bedre til at trække vejret. Den tillærte viden bliver naturligvis afprøvet i praktiske øvelser.

Workshops vil blive lagt op på forsiden på denne hjemmeside og på Facebooksiden. 

Virksomheder/institutioner kan naturligvis også booke workshops hvis der ønskes opmærksomhed på medarbejdersundhed. Temaet planlægges i fællesskab. En workshop vil typisk vare 1 - 2 timer. Hvis I ønsker at høre mere om hvordan og hvorfor en workshop kan være nyttig for jeres virksomhed kan jeg kontaktes på telefon eller mail.

bottom of page